Mocca pro d.o.o., Profesionalan i pouzdan servis, prodaja ugostiteljske opreme

Prodaja i servis091 20 10 146


O nama


MOCCA PRO d.o.o. je tvrtka osnovana 2001. godine u današnjem obliku. Bavi se servisiranjem i prodajom ugostiteljske opreme. U stopostotnom je privatnom vlasništvu čiji se osnivači ovim poslom bave gotovo 30 godina. Udruživši znanje, poslovnost i predanost, stvorili su ime koje svakom poslovnom partneru ulijeva povjerenje i postaje oslonac. Osnovna djelatnost je servisiranje ugostiteljske opreme, prije svega profesionalnih caffe aparata, perilica čaša te ledomata.

Krajem sedamdesetih godina prošlog stoljeća, dok je espresso kava osvajala Zagreb i Hrvatsku, stigli su i profesionalni caffe aparati iz Italije te je bila potrebna i tehnička podrška. Tako su i naći serviseri stjecali znanje u Italiji i kod nas, prateći najnovije tehnologije i bili logistika ugostiteljima, hotelijerima, državnim ustanovama i poduzećima i tako pomogli da u popularnom napitku naši građani uživaju jednako kao i oni u Trstu, Milanu, Rimu...

Osobito smo ponosni što smo kroz naše dugogodišnje djelovanje prenijeli svoja znanja na više generacija servisera, a također smo uložili mnogo truda da bismo educirali ugostitelje i djelatnike po ugostiteljskim objektima te trgovačke putnike za prodaju kava kako izvući maksimum kvalitete iz sirovine i opreme. Doprinijeli smo i promociji novih ideja u branši; npr. uvođenje smeđeg šećera od šećerne trske u ugostiteljsku ponudu itd.

Danas poduzeće MOCCA PRO zapošljava 10 kvalificiranih stručnjaka - servisera koji su u svakom trenutku sposobni odgovoriti na zahtjev modernog poslovanja, opremljenih sa potrebnim originalnim rezervnim dijelovima za sve vrste caffe aparata, perilica čaša te za ledomate Icematic. Osim toga, kod nas se mogu i kupiti aparati za ugostiteljstvo najpoznatijih talijanskih proizvođača opreme, digitalna brojila kave, omekšivaći vode kao i ostale ugostiteljske potrebitosti.

Pružamo tehničku podršku ugostiteljima, proizvođačima i uvoznicima kave, domaćinstvima, državnim službama, poduzećima i obrtnicima i svima zainteresiranima za predivnu avanturu svijeta espressa!

NAŠ MOTO: Kvaliteta, brzina, garancija

NAŠA VODILJA: Svaki odnos ima smisla samo ako su obje strane zadovoljne

NAŠ TEMELJ: Povjerenje

Prijava kvara

Prijavite kvar putem priložene forme i naš tim će Vas uskoro kontaktirati!

Kontakt Broj
Ulica
Opis kvara
Prijavi kvar